На території Деражнянського району виявлено незаконну рубку дерев

19 лютого цього року до Інспекції звернувся мешканець села Шелехове Деражнянського району щодо незаконної вирубки дерев неподалік села Слобідка – Шелехівська. Реагуючи на звернення,  Інспекцією було здійснено виїзд на місце та встановлено, що на території пам’ятки природи місцевого значення «Чиста Криничка» загальною площею 6,5 га за межами села Слобідка Шелехівська Деражнянського району було незаконно вирубано чотирнадцять дерев  породи акація.

Враховуючи те, що дане злочинне діяння було скоєно на території природно-заповідного фонду, загальна сума збитків, заподіяних державі внаслідок порушення природоохоронного законодавства у межах територій та об’єктів природно-заповідного фонду України, склала  12733 грн.

Матеріали по даному факту направлені  до Департаменту стратегічних розслідувань  Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області для встановлення винних осіб.

Державна екологічна інспекція у Хмельницькій області нагадує мешканцям Хмельниччини, що повідомити про виявлені факти порушення вимог природоохоронного законодавства можна у зручний для вас спосіб із дотриманням вимог ЗУ «Про звернення громадян»:

на поштову адресу: 29000, вул. Івана Франка, 2/2, м.Хмельнцький

на електронну адресу: khmeln@dei.gov.ua

або за телефоном: (0382) 70-28-39; (0382) 70-37-94

      


      

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці