ОПЕРАЦІЯ "НЕРЕСТ" ТРИВАЄ

В рамках операції “Нерест” Державна екологічна інспекція у Хмельницькій області продовжує проводити рейдові перевірки за станом охорони та відтворення риби та інших водних живих ресурсів у весняно-літній нерестовий період 2020 року. Так, 10 квітня цього року державними інспекторами проведено рейд на Щедрівському водосховищу, що на території Летичівського району.

За результатами рейду вилучено понад 300 м. безгосподарчої сітки з рибою. Розмір збитків склав 41 тис.837 грн. За порушення правил рибальства по ст. 85 ч.3 КУпАП до адміністративної відповідальності притягнуто 5 осіб

Нагадуємо, що операція “Нерест” триватиме до 30 червня (включно), тому для справжніх любителів природи та спортивної риболовлі в області на рибогосподарських водоймах відведено спеціальні місця, де дозволено ловлю риби одним вудилищем на один гачок.

Державна екологічна інспекція у Хмельницькій області закликає не залишатися байдужими до фактів порушення природоохоронного законодавства, дотримуватися правил рибальства та не допускати ловлі в період нересту. Адже метою операції «Нерест» є не тільки збереження, а й примноження рибних запасів водойм нашої держави!

  

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці