Звернення громадян, як спосіб забезпечення законності в природоохоронній сфері

Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області приділяється особлива увагу розгляду звернень громадян, як одному із способів забезпечення законності в природоохоронній сфері.

Так, в липні цього року на адресу Інспекції звернулась мешканка міста Хмельницького та повідомила про зрізання зелених насаджень на перехресті вулиці Перемоги, що в обласному центрі.

З метою перевірки фактів, викладених у зверненні, працівниками відділу державного екологічного нагляду (контролю) природно-заповідного фонду, лісів та рослинного світу було здійснено виїзд на місце та встановлено факт незаконного пошкодження двох дерев різних порід до ступеня не припинення росту. Сума заподіяної шкоди становить 3 тис. 800 грн.

Матеріали по даному факту направлені до Хмельницького відділу поліції Головного управління Національної поліції України в Хмельницькій області для встановлення винних осіб та притягнення їх до відповідальності.

Нагадуємо, що письмові звернення до Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області ви можете надсилати на адресу: 29001, м.Хмельницький, вул. Івана Франка, 2/2. З графіком особистого прийому громадян керівництвом Інспекції можна ознайомитись за посиланням https://khmeln.dei.gov.ua/posts/210 (при собі необхідно мати документ, що посвідчує особу). Телефон «гарячої» телефонної лінії Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області (0382)70-28-39.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці