Білогір’ямолокопродукт зухвало не допустило Інспекцію до перевірки

30 липня цього року до Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області звернувся мешканець Білогірського району та повідомив про порушення вимог природоохоронного законодавства Товариством з обмеженою відповідальністю «ТД «Білогірямолокопродукт». За словами заявника, молокозавод забруднює річку Горинь відходами від виробництва, атмосферне повітря та ґрунт.

Вчора, 18 серпня 2020 року, керівництво ТзОВ «ТД «Білогірямолокопродукт» зухвало не допустило представників Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області до проведення позапланової перевірки. При цьому, навіть не зважаючи на присутність державних інспекторів з охорони навколишнього природного середовища, підприємство продовжувало завдавати шкоди довкіллю, викидуючи в повітря стовп диму з труби та здійснюючи скиди від виробництво в річку Горинь.

Нагадаємо, що ТзОВ «ТД «Білогірямолокопродукт» є потужним виробником масла та сиру. Та, разом з цим – потужним забруднювачем природи та нехтувачем законодавства України.

Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області  на керівника Товариства з обмеженою відповідальністю «ТД «Білогірямолокопродукт» складено протокол про вчинення адміністративного правопорушення за ст 188-5 КУпАП, а  матеріали по даному факту будуть передані до правоохоронних органів.  

Більше фото за посиланням https://www.facebook.com/watch/?v=763533741143986 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці