Завдяки оперативному реагуванню на інформацію мешканця міста Хмельницького, будівельні відходи були вивезені у встановлене місце

19 серпня поточного року Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області  під час перевірки фактів, викладених у зверненні мешканця обласного центру, за участі головного спеціаліста управління з питань екології та контролю за благоустроєм міста виконавчого комітету Хмельницької міської ради, було проведено обстеження земельної ділянки по вул.Західна-Окружна, що в місті Хмельницькому.

В результаті обстеження інспекторами було виявлено факт розміщення незначної кількості будівельних відходів з одночасним потраплянням їх на суміжну земельну ділянку. Факт розміщення відходів на суміжній земельній ділянці був виявлений вранці цього ж дня.  Слід зазначити, що ця земельна ділянка відноситься до прилеглої території, належної до прибирання, у відповідності до правил благоустрою м. Хмельницького.

Наприкінці дня, 19 серпня 2020 року, головним спеціалістом управління з питань екології та контролю за благоустроєм міста виконавчого комітету Хмельницької міської ради було повідомлено Інспекцію, що будівельні відходи представником власника земельної ділянки, про яку зазначалося вище, вивезенні у встановлене місце видалення відходів. 





ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці