В обласному центрі підприємець зухвало зрубав ялинку!

           01 грудня до Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області звернулась місцева громадська активістка та повідомила про те, що поруч з торговим центром «Ріко», що в мікрорайоні Виставка обласного центру, спиляли ялинку. «Від неї залишився лише стовбур!» - заявила небайдужа до такого невігластва активістка.

            З метою негайного реагування на інформацію, державні інспектори з охорони довкілля оперативно виїхали на місце події та встановили, що один з підприємців вирішив розширити фундамент свого магазину та йому завадила в цьому ялинка. Не дивлячись на те, що відповідного дозволу на знесення зелених насаджень цей горе-підприємець не мав, він вирішив зрубати дерево за що і був притягнутий інспекторами до відповідальності.

На правопорушника накладено адміністративне стягнення у вигляді штрафу та нарахована шкода, заподіяна внаслідок знищення зелених насаджень у розмірі 4тис.грн. В разі не сплати в добровільному порядку нанесеної шкоди, Інспекція буде змушена звернутись до суду про примусове стягнення з підприємця нанесених збитків.

       

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці