23 червня – день державної служби України!

Праця кожного державного службовця є надзвичайно важливою в діалозі народу з владою та несе відповідальність за стан справ у суспільстві. Це відповідальна, клопітка та нелегка праця, яка потребує самовідданості та професійності.

Від якості державної служби значною мірою залежить майбутнє країни. Знання і сумлінне ставлення державних службовців до виконання обов’язків завжди будуть стійкою опорою у справі захисту громадян та добробуту держави.

Пишаємось колективом Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області! Без перебільшення можна сказати, що з безпосередніх результатів нашої роботи складається величезна прекрасна картина, яка змінює і сьогодення, і майбутнє. Вдвічі приємніше, коли органи місцевого самоврядування також відзначають продуктивну працю працівників Інспекції своїми грамотами та нагородами.

Щиро бажаємо всім державним службовцям України витримки і терпіння, таких необхідних у нашій роботі.  Нехай людська шана й довіра стануть гідним орієнтиром у вашій щоденній праці.

Щастя вам та вашим родинам, міцного здоров’я, душевної рівноваги та мирного неба над головами!


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці