Інспекцією продовжено рішення щодо обмеження надання продукції на всі види палива на одній з АЗС

Як вже повідомлялось раніше, Державна екологічна інспекція України визначена органом державного ринкового нагляду  щодо автомобільних бензинів, дизельного, суднового та котельного палив.

Наприкінці липня цього року, з метою виконання Секторального плану державного ринкового нагляду на 2019 рік, сектором ринкового нагляду Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області була проведена планова, поєднана виїзна та невиїзна перевірка характеристик продукції (автомобільних бензинів, дизельного, суднового та котельного палива) на АЗС ПП «Амік Україна».

З метою перевірки стану виконання суб’єктом господарювання рішень про вжиття обмежувальних (корегувальних) заходів на АЗС, 02 вересня 2019 року Інспекцією була проведена позапланова виїзна перевірка, за результатами якої встановлено невиконання рішень про вжиття обмежувальних (корегувальних) заходів, а саме – обмеження надання продукції на ринку: приведення продукції у відповідність до встановлених вимог з тимчасовою забороною надання продукції на ринку.

За кожне правопорушення (не виконання суб’єктом господарювання  рішення про вжиття обмежувальних (корегувальних) заходів) на підприємство накладено штрафні санкції у розмірі 153 тис.грн. та продовжено рішення щодо обмеження надання продукції на ринку на всі види палива. 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці