Керівництво Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області

Філіпчук Віталій Олександровичначальник Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області –  Головний державний інспектор з охорони навколишнього природного середовища Хмельницької області.


Біографічна довідка

Філіпчук В.О.

У 2008 році закінчив Національний університет водного господарства та природокористування, спеціальність – землевпорядкування та кадастр, кваліфікація  - інженер-землевпорядник. У 2016 році закінчив Національний університет водного господарства та природокористування, спеціальність – економіка підприємства. З 2012 року по даний час – здобувач відділу аспірантури Національного університету водного господарства та природокористування за спеціальністю – землевпорядкування та кадастр.

На державній службі з 2007 року.

В жовтні 2010 року призначений на посаду начальника Управління  Держкомзему у Красилівському районі Хмельницької області. У вересні 2017 року призначений на посаду першого заступника начальника Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області.

У 2013 році нагороджений Грамотою Державного агентства земельних ресурсів України.

23 лютого 2021 року призначений на посаду першого заступника начальника Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області – першого заступника Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Хмельницької області.

04 листопада 2022 року призначений на посаду начальника Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області - Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Хмельницької області.

Має 5 ранг державного службовця.


Даценко Олег Федорович - перший заступник начальника Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області - перший заступник Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Хмельницької області.



Біографічна довідка

Даценко О.Ф. 

У 2000 році закінчив Харківський військовий університет, спеціальність – ракетні та космічні комплекси, кваліфікація інженер з авіації та космонавтики. У 2004 році закінчив Міжрегіональну Академію управління та права за спеціальністю - правознавство, а у 2006 році здобув кваліфікацію магістр права в Одеській національній юридичній академії. 

На державній службі з 1995 року.

В Державній екологічній інспекції у Хмельницькій області працює з 2007 року.  30 жовтня 2018 року призначений на посаду заступника начальника Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області - заступника Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Хмельницької області.

02 листопада 2022 року призначений на посаду першого заступника начальника Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області - першого заступника Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Хмельницької області.

У 2010 році нагороджений Почесною грамотою Міністерства охорони навколишнього середовища України. В 2018 році за багаторічний особистий внесок у сфері охорони довкілля відзначений нагрудним знаком "За сумлінну службу в Держекоінспекції України".

Має 4 ранг державного службовця.

ВЖЕШНЕВСЬКИЙ Олександр Валерійович – заступник начальника Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області –  заступник Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Хмельницької області.


Біографічна довідка

Вжешневський О.В. 

У 2013 році закінчив Національний університет «Юридична академія України імені Ярослава Мудрого», спеціальність – правознавство, кваліфікація – юрист.

 

У 2019 році закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка, спеціальність – публічне управління та адміністрування, кваліфікація – магістр.

 

На державній службі з 2013 року.

 

З квітня 2013 року по грудень 2015 року працював в Управлінні Держземагенства у Хмельницькому районі Хмельницької області на посаді завідувача юридичного сектору.

 

З грудня 2015 року по квітень 2017 року працював на посаді начальника відділу Держгеокадастру у Красилівському районі Хмельницької області.

В квітні 2017 року призначений на посаду заступника начальника-начальника Управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру у Хмельницькій області.

29 березня 2021 року звільнений з посади заступника начальника-начальника Управління з контролю за використанням та охороною земель Головного управління Держгеокадастру в порядку переведення для подальшої роботи на посаді заступника директора Департаменту розвитку промисловості та агропромислового комплексу Хмельницької обласної державної адміністрації.

28 червня 2023 року призначений на посаду заступника начальника Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області – заступника Головного державного інспектора з охорони навколишнього природного середовища Хмельницької області за переведенням з Управління розвитку агропромислового комплексу та земельних відносин Хмельницької обласної державної адміністрації.

 

Має 4 ранг державного службовця.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці