ДО УВАГИ ГРОМАДСЬКИХ ІНСПЕКТОРІВ З ОХОРОНИ ДОВКІЛЛЯ ПО ТЕРИТОРІЇ ХМЕЛЬНИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ

      28 квітня 2021 року о 1000 годині в приміщенні Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області (м. Хмельницький, вул. Івана Франка, 2/2) відбудеться семінар – нарада з громадськими інспекторами з охорони довкілля по території Хмельницької області. Початок реєстрації учасників о 1000, початок засідання – об 1030.   

Питання, які запропоновані до розгляду:

ü  Підведення підсумків роботи громадських інспекторів з охорони довкілля по території Хмельницької області за І квартал 2021 року.

ü  Участь громадських інспекторів з охорони довкілля у реалізації заходів в рамках природоохоронних акцій, операцій та проведення ними інформаційно-роз’яснювальної роботи з метою підвищення рівня екологічної свідомості та культури населення.

ü  Громадський контроль у сфері охорони, використання і відтворення природно-заповідного, тваринного та рослинного світу. Правила пожежної безпеки в лісах, лісосмугах та на об’єктах природно-заповідного фонду Хмельницької області.

ü  Права та обов’язки громадських інспекторів з охорони довкілля. Складання звітності про проведену роботу за відповідний період та встановлені строки її подання. Порядок видачі нового посвідчення на заміну втраченого чи зіпсованого. Позбавлення повноважень громадського інспектора.

ü  Обговорення основних проблем, що виникають у ході виконання покладених на громадських інспекторів з охорони довкілля обов’язків.  

Додаткову інформацію, щодо засідання та питань порядку денного можна отримати по тел. (0382) 70-28-39, контактна особа – Саєнко Марія Євгенівна.

У зв’язку із поширенням коронавірусної хвороби (COVID-19) захід буде проведено з дотриманням карантинних заходів. Просимо учасників мати при собі засоби індивідуального захисту!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці