Держекоінспекція у Хмельницькій області продовжує співпрацю з правоохоронцями.

06 серпня 2021, в приміщенні Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області, відбулася робоча нарада з представником Територіального управління Державного бюро розслідувань.

Під час наради обговорювався алгоритм документування кримінальних правопорушень, вчинених проти довкілля, а також порядок проведення органами досудового розслідування першочергових слідчих (розшукових) дій, отримання документів щодо збитків, завданих злочинами, в межах визначеної законом компетенції.

Крім того, обговорено питання, які виникають в рамках застосування заходів визначених Законом України «Про державний захист працівників суду і правоохоронних органів» та внесення змін у його положення.

Учасники заходу обмінялись інформацією, висловили своє бачення щодо усунення непорозумінь та недоліків, які інколи виникають у роботі, та обговорили проблемні питання взаємодії різних правоохоронних органів під час виявлення та фіксації фактів вчинення кримінальних правопорушень проти довкілля.

Так, представники Інспекції окреслили проблемні питання щодо документування порушень та подальші дії спрямовані на проведення розрахунків збитків.

Крім того, розглянуто новації законодавства щодо заходів продидії корупції, конфлікт інтересів на державній службі та зміни у законодавстві у сфері декларування. 



ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці