Інспекція продовжує свою роботу заради миру, спокою та порядку!

Незважаючи на обставини військового стану, Державна екологічна інспекція у Хмельницькій області не припиняє своєї роботи. Працівники Інспекції, які мають можливість перебувати на робочому місці, виконують свої обов’язки та готові оперативно реагувати на повідомлення про настання надзвичайної ситуації екологічного характеру на території області. З цією метою в Інспекції створено оперативний штаб швидкого реагування.

Крім того повідомляємо, що при Держекоінспекції України  розпочав роботу оперативний штаб для фіксації, упорядкування інформації та формування єдиного реєстру збитків заподіяних довкіллю внаслідок вторгнення Російської Федерації на територію України.

До складу штабу увійшли фахівці Державної екологічної інспекції, представники Комітету Верховної Ради України з питань екологічної політики та природокористування, Міністерства захисту довкілля та природних ресурсів, Служби Безпеки України, органів прокуратури України, державних територіальних органів екології та природних ресурсів та Держлісагентства.

Мета робочої групи - сформувати перелік всіх порушень у сфері охорони навколишнього природного середовища та притягнути агресора до відповідальності.

Нагадуємо, що повідомити про надзвичайні ситуації екологічного характеру можна за телефоном «Гарячої лінії» Інспекції (0382) 70-28-39 або на телефон секретаря оперативного штабу (097) 641-81-48.

У такі тяжкі для країни часи кожен повинен виконувати свою роботу заради миру, спокою та порядку!  

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці