Підписано меморандум про співпрацю між ДСНС у Хмельницькій області, ГУНП в Хмельницькій області та Інспекцією.

24 квітня цього року перший заступник начальника Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області Олег ДАЦЕНКО підписав Меморандум про співробітництво між Головним управлінням Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Хмельницькій області та Головним управлінням Національної поліції в Хмельницькій області.

Метою Меморандуму є спільна діяльність щодо підвищення рівня обізнаності серед населення щодо недопущення самовільного спалювання залишків сухої рослинності у населених пунктах області.

Відповідно до Меморандуму передбачено проведення спільних рейдових заходів щодо запобігання пожеж в лісових масивах та екосистемах області, до яких, окрім працівників Інспекції,  будуть задіяні і громадські інспектори з охорони довкілля по території Хмельницької області.

Таким чином, як на обласному, так і на місцевому рівнях вже організована спільна робота щодо запобігання виникнення пожеж в екосистемах області та оперативного реагування на них екологів, рятувальників та правоохоронців області.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці