Увага!!! На Хмельниччині розпочинається сезон полювання на пернату дичину!

Полювання на пернату дичину розпочнеться 3 серпня о 16 годині і триватиме на качок, лиску, пастушків, куликів, голубів та гусей до 31 грудня 2019 року, на перепілку до кінця жовтня цього року.

За даними Хмельницького обласного управління лісового та мисливського господарства, днями полювання є субота й неділя, а середа до початку проведення полювання на хутрових та парнокопитних тварин. Окрім того, встановлені норми полювання пернатої дичини одним мисливцем за день полювання, яка не має перевищувати:

·         перепілок – 15;

·         качок – 5;

·         лисок – 6;

·         куликів-10;

·         голубів-10;

·         гусей-3.

 

Повідомляємо, що Державною екологічною інспекцією у Хмельницький області затверджено план дій з обласним управлінням лісового та мисливського господарства та Управлінням Національної поліції в Хмельницькій області, у відповідності до якого будуть проводитись рейдові перевірки по виявленню випадків браконьєрства та інших порушень Правил полювання. 

Звертаємось до мисливців нашого краю не порушувати Правил полювання та ведення мисливського господарства та, зважаючи на значний рівень пожежної небезпеки в області, дотримуватись правил протипожежної поведінки в природних екосистемах рідного краю!

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці