Ознайомчий урок з учнями Кузьминського ліцею.

Одним із основних пріоритетів діяльності Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області є проведення еколого-просвітницьких заходів в навчальних закладах регіону, які полягають у формуванні екологічних знань, вихованні любові до природи, прагненні берегти та примножувати її багатства.

Сьогодні – 11 березня 2024 року – проведено онлайн-семінар з учнями 7-11 класів Кузьминського ліцею Щиборівської сільської ради Хмельницького району (https://www.facebook.com/kuzmynskijlicej) на тему «Діяльність Державної екологічної інспекції під час війни».

Під час проведення семінару, начальник відділу організаційно-аналітичної діяльності, документування та контролю, взаємодії з громадськістю та ЗМІ Наталія СОЛОГУБ ознайомила учнів з основними функціями, завданнями та структурою екологічної Інспекції, розповіла про  природоохоронні акції, які щороку проводяться на території Хмельниччини. Більш детально зупинилась на природоохоронній операції «Первоцвіт», яка  наразі проводиться Інспекцією з метою збереження ранньоквітучих об’єктів рослинного світу.

Окрему увагу Наталія СОЛОГУБ приділила здійсненню державного нагляду (контролю) під час війни та особливостей функціонування веб-ресурсу «ЕкоЗагроза».

Тож звертаємось до педагогічних, студентських, учнівських колективів та батьків: якщо ви зацікавлені у проведенні пізнавальної лекції з питань охорони довкілля, працівники Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області охоче її проведуть!

Для довідок звертайтеся за телефоном: (0382) 70-28-39.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці