Інспекцією продовжено здійснення заходів державного ринкового нагляду на території Хмельницької області

Наприкінці серпня поточного року, з метою виконання Секторального плану державного ринкового нагляду на 2020 рік, сектором державного ринкового нагляду Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області, була проведена планова перевірка характеристик продукції (автомобільних бензинів, дизельного суднового та котельного палива) на АЗС ТОВ «Вест Петрол Маркет».

За результатами перевірки, було виявлено порушення чинного законодавства та надано рішення про вжиття обмежувальних (коригувальних) заходів щодо усунення виявлених порушень.

З метою перевірки стану виконання суб’єктом господарювання рішень про вжиття обмежувальних (коригувальних) заходів на АЗС, 01 жовтня 2020 року Інспекцією була проведена планова перевірка, за результатами якої встановлено невиконання рішень про вжиття обмежувальних(коригувальних) заходів – обмеження надання продукції на ринку: приведення продукції у відповідність до встановлених вимог з тимчасового забороною надання продукції на ринку.

За не виконання суб’єктом господарювання рішення про вжиття обмежувальних (коригувальних) заходів на підприємство накладено штрафні санкції у розмірі 374 тис. грн.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці