Стартував сезон полювання на пернату дичину, копитних та хутрових звірів

 

 На Хмельниччині, у першу неділю листопада 2020 року,  стартував сезон полювання на пернату дичину, хутрових і парнокопитних звірів в угіддях обласної та районних організацій УТМР в сезоні полювання 2020-2021 років.

Працівниками Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області спільно із працівниками поліції Хмельниччини, 07 та 08 листопада 2020 року, проведено заходи із здійснення контролю за дотриманням мисливцями правил полювання, норм добування мисливських тварин та забезпечення охорони мисливського фонду від браконьєрства.

Протягом вихідних оперативними групами перевірено мисливські угіддя Красилівського, Деражнянського, Хмельницького, Ярмолинецького, Дунаєвецького та Новоушицького районів.

      Під час проведених заходів виявлено десять порушень правил полювання, а саме за ч. 1 статті 85 Кодексу України про адміністративні правопорушення «Порушення правил використання об’єктів тваринного світу».   

В результаті, за вище вказаною статтею, правопорушників було притягнуто до адміністративної відповідальності. Загальна сума штрафів склала 1207 грн.

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці