За порушення правил рибальства в період нересту мешканця Кам’янець-Подільського району притягнуто до відповідальності

З 1 квітня працівники Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області спільно з підрозділами Національної поліції України проводять рейди в рамках природоохоронної операції «Нерест». Ці заходи запроваджені в державі на період нерестової заборони та проводяться щороку для запобігання порушень правил рибальства у весняно-літній період.

Так, 28 квітня інспекторами Держекоінспекції у Хмельницькій області спільно з сектором поліцейської діяльності №1 відділення поліції №2 Камянець-Подільського РУП ГУНП в Хмельницькій області на території села Березівка Кам’янець-Подільського району на річці Данилівка було виявлено місцевого мешканця, який за допомогою забороненого знаряддя лову – сітки довжиною 51 метр, здійснював вилов риби виду плітка, окунь, лящ а також раки у період нерестової заборони загальною кількістю 46 штук.

Сума збитків завданих державі при цьому становить 2856 грн. На порушника було складено протокол за статтею 85 частиною 4 Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Нагадуємо, нерестова заборона триватиме до 15 червня.

   

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці