Зустріч з магістрами кафедри екології та біологічної освіти Хмельницького національного університету.

В наш час забезпечення задовільного рівня зайнятості молоді є одним із пріоритетних завдань розвитку держави, адже саме вона є найактивнішою частиною працездатного населення.

21 вересня, на кафедрі екології та біологічної освіти Хмельницького національного університету відбулась зустріч представника Держекоінспекції у Хмельницькій області, як установи, що є потенційним роботодавцем, з магістрами кафедри.

Головний спеціаліст відділу зв’язків з громадськістю та ЗМІ Марія Саєнко ознайомила студентів з повноваженнями Інспекції, її структурою та пріоритетними напрямками діяльності, а також з діючим порядком здійснення заходів державного нагляду (контролю). Не оминули й актуальні проблеми Хмельниччини, пов’язані зі станом навколишнього природного середовища.

Зустріч пройшла у теплій та дружній атмосфері. Студенти виявили неабиякий інтерес до почутого та задавали численні питання.

Сподіваємось що цей захід був корисним та дав можливість майбутнім фахівцям остаточно сформувати своє уявлення про фах, що здобувають в університеті.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці