Головний спеціаліст з питань запобігання та виявлення корупції

Внутрішні та регулярні канали повідомлень про можливі факти корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону України «Про запобігання корупції»

          Особи, які надають допомогу в запобіганні і протидії корупції (викривачі), перебувають під захистом держави, право на захист у особи виникає у зв’язку з повідомленням нею про порушення вимог Закону України «Про запобігання корупції» іншою особою.

Викривач – фізична особа, яка за наявності переконання, що інформація є достовірною, повідомила про можливі факти корупційних або пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень цього Закону, вчинених іншою особою, якщо така інформація стала їй відома у зв’язку з її трудовою, професійною, господарською, громадською, науковою діяльністю, проходженням нею служби чи навчання або її участю у передбачених законодавством процедурах, які є обов’язковими для початку такої діяльності, проходження служби чи навчання.

Відповідно до ч. 4 ст.53, ч.1 та п.4 ч.2 ст. 53-1 Закону України «Про запобігання корупції» (далі – Закону) в Державній екологічній інспекції у Хмельницькій області створені та функціонують внутрішні та регулярні канали повідомлень про можливі факти корупційних та пов’язаних з корупцією правопорушень, інших порушень Закону.

Через внутрішні канали викривачі мають можливість повідомити про факти корупційного правопорушення безпосередньо начальника Державної екологічної інспекції у Хмельницькій області або головного спеціаліста з питань запобігання та виявлення корупції.

                                                          

   АНТИКОРУПЦІЙНІ ЛІНІЇ ПРЯМОГО ЗВ‛ЯЗКУ

Спеціально уповноважені суб’єкти у сфері протидії корупції

 

Хмельницька обласна прокуратура

29000, м. Хмельницький, провулок Військоматський, 3

                Приймання повідомлень на “телефон довіри” проводиться у робочий час щодня, крім вихідних за номером (0382) 75-51-39, (0432) 32-92-32, а на “електронну пошту довіри” korrupcia.vin@gp.gov.ua – цілодобово.

 

Управління служби безпеки України у Хмельницькій області

29000 м. Хмельницький, вулиця Героїв Майдану, 19

            Цілодобово за безкоштовним номером 0 800 501 482 або на електронну скриньку callcenter@ssu.gov.ua на засадах довіри і співпраці громадяни України можуть повідомити в СБУ про будь-які факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, наміри здійснення сепаратистської, терористичної, диверсійної чи розвідувально-підривної діяльності, а також корупційні дії чиновників.

 

Територіальне управління Державного бюро розслідувань, розташоване у місті Хмельницькому

            Поширює свою діяльність на Вінницьку, Житомирську, Рівненську, Хмельницьку, Чернівецьку області.

29001, м. Хмельницький, вулиця Пилипчука, 28

Контактний номер телефону (черговий) (0382) 69-98-20

Для запитів на публічну інформацію public@hm.dbr.gov.ua

Для повідомлень про злочин zlochyn@hm.dbr.gov.ua

Для звернень громадян public@hm.dbr.gov.ua

 

Головне управління Національної поліції в Хмельницькій області

29001, м. Хмельницький, вулиця Зарічанська, 7

            Якщо ви хочете повідомити про правопорушення, пов’язане з корупцією, дзвоніть на безкоштовну гарячу лінію, вона працює цілодобово:

0-800-50-02-02

Також ви можете подзвонити на телефони довіри чи відправити листа на електронну пошту довіри у вашій області stop_corruption.khmelnitsky@dis.np.gov.ua

Управління з питань запобігання корупції та проведення люстрації Національної поліції України, телефон: (044) 254 93 90upzkpl@police.gov.ua

 

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці