На території Деражнянського району виявлено незаконну рубку 116 дерев

           12 червня поточного року під час проведення перевірки дотримання вимог природоохоронного законодавства органами місцевого самоврядування в частині здійснення делегованих їх повноважень органів виконавчої влади Зяньковецької сільської ради Деражнянського району, Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області виявлено незаконно зрізані дерева в захисних лісосмугах.

На момент перевірки державними інспекторами було нараховано сто шістнадцять пнів дерев різних порід, серед яких: береза, клен, осика, липа, черешня та акація. Ймовірно, незаконну рубку було проведено невстановленими особами впродовж 2020 року. Загальна сума збитків становить 522 тис. 437грн.

        

Матеріали по даному факту в порядку статті 214 Кримінального Кодексу України направлені до Деражнянського відділення поліції Головного управління Національної поліції в Хмельницькій області для встановлення винних осіб та притягнення їх до відповідальності.

Більше фото на сторінці Державної екологічної інспекції у Хмельницькій областіс у мережі Фейсбук  https://www.facebook.com/Dei.khm/posts/2578672305689906?notif_id=1592386440124363&notif_t=notify_me_page 


ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці