За незаконне перевезення деревини порушника притягнуто до відповідальності

Державною екологічною інспекцією у Хмельницькій області на підставі матеріалів Старосинявського відділу поліції Старокостянтинівського відділу поліції Головного управління національної поліції в Хмельницькій області за порушення природоохоронного законодавства в частині незаконного перевезення дерев породи ясен, притягнуто до адміністративної відповідальності  місцевого жителя Старосинявського району.

Так, 29 жовтня 2020 року, порушник з лісового масиву «Гайок» незаконно здійснював перевезення деревини, в порушення ст. 65 КУпАП, загальна сума штрафу становить 510 грн.

НАГАДУЄМО, що незаконна порубка і пошкодження дерев або чагарників; перевезення, зберігання незаконно зрубаних дерев або чагарників; знищення або пошкодження лісових культур, сіянців або саджанців у лісових розсадниках і на плантаціях, а також молодняка природного походження і самосіву на площах, призначених під лісовідновлення, - тягнуть за собою накладення штрафу на громадян від п’ятнадцяти до тридцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці