ПП «Амік Україна» сплатило 153000 грн штрафу!

Як повідомлялось раніше, влітку 2019 року Сектором Державного ринкового нагляду у Хмельницькій області, проводилася перевірка виконання дев’яти рішень, щодо усунення порушень чинного законодавства на АЗС ПП «Амік Україна».

На вказані рішення суб’єкт господарювання не відреагував та не усунув порушення чинного законодавства. У зв’язку з чим, на ПП «Амік Україна» було накладено штраф у розмірі 1000 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян у сумі 17000 грн за кожне правопорушення окремо, що в сумі дорівнює 153000 грн. Однак, не погоджуючись зі штрафними санкціями, суб’єкт господарювання звернувся до суду про їх скасування. Судом першої інстанції, а в подальшому Апеляційним судом, у 2020 році вищезазначеному підприємству повністю відмовлено в задоволені позову.

В лютому поточного року, за невиконання рішень про приведення продукції у відповідність до встановлених вимог та не усунення формальної невідповідності, ПП «Амік Україна» сплатило кошти до Державного бюджету України в сумі 153000 грн.

ДАЙДЖЕСТ НОВИН

Головне – у вашій скриньці